Hyttene

Romslig, praktisk og tilrettelagt for flere generasjoner


For Nesfjellet Hyttegrend trinn 3 har vi valgt en solid og flott fjellhytte fra norske Familiehytta, med fire soverom og to stuer. Hytta er romslig, praktisk og tilrettelagt for flere generasjoner, med et bruksareal på cirka 80 kvm + hems på nesten 40 kvm.

Første etasje har kombinert stue- og kjøkkenløsning, spiseplass, to soverom, bad og gang/entré og en overbygd terrasse. På hemsen finner du i tillegg til hemsstue, to hemsrom. Hytta leveres ferdig behandlet innvendig.

Bruksareal på cirka 80 kvm – hems på nesten 40 kvm

Innervegger og himlinger har behandlet trepanel som standard. Gulvet i stue/kjøkken, soverom og hems leveres med børstet furugulv, mens entré og bad har flislagte gulv med varmekabler. Badet har dessuten flislagt dusjhjørne og er innredet med wc og baderomsmøbel.

Stuen

Hytta har en åpen stue-/kjøkkenløsning på 36,7 kvm, som også gir rikelig med plass til spisesplass. Fra spiseplassen er det utgang til en overbygd terrasse. En hyggelig vedovn skaper hyttestemning i den hyggelige stua, der lyset strømmer inn gjennom vinduer på to av veggene.

Vegger og himlinger er kledd med behandlet panel på vegger og himling. Gulvet er kledd med børstet furugulv, som er både praktisk, slitesterkt og flott å se på.

Soverommene

Hytta har hele fire soverom – to i første etasje og to på hemsen – med åtte sengeplasser i alt. Soverommene i første etasje har god plass til å sette inn garderobeskap med rikelig med oppbevaringsplass, og fra soverommene er det kort vei til badet rett utenfor.

De to soverommene på hemsen har skråtak, som gir rommene en hyttekoselig atmosfære. De to rommene ligger i hver sin ende av toppetasjen, med et stort, åpent hemsrom mellom seg. Det åpner for mange muligheter.

Noen velger å innrede det som en TV-stue, gjerne kombinert med lekerom for barna. Andre har laget seg en arbeidsplass, en hyggelig lesekrok eller enda en sengeplass eller to. Totalt er hemsarealet på totalt 37,6 kvadratmeter, så mulighetene er mange.

Badet

Det lyse og delikate badet har skiferlignende fliser med varmekabler på gulvet, et stort flislagt dusjhjørne, et hvitt servantskap og hvite fliser på veggene. Et nøytralt og godt utgangspunkt for å tilføre sin egen personlige vri i form av tekstiler og baderomsutstyr. Badet har også opplegg for vaskemaskin.

Gjør hytta til din egen

Selv om alle hyttene i utgangspunkt er like – i hvert fall utenpå – så finnes det mange måter å sette sitt individuelle preg på interiøret. Vegger og himlinger leveres behandlet som standard, men ønsker du malte eller beisede overflater, kan du bestille det. Kanskje du ønsker himlingene malt i en bestemt farge? Eller at veggene skal beises grå? Også på kjøkken og bad finnes det valgmuligheter. Del dine innrednings-ønsker med oss, så forteller vi mer om valgmulighetene. Bruk fantasien og gjør vår hytte til din egen!

Hemsen gir flere muligheter, for eksempel to ekstra soverom eller ett soverom og en loftstue for barna.